22. august 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var høye flammer og mye røyk i denne bobilbrannen, som utviklet seg raskt. (Leserfoto)

Her går ferieturen til ekteparet opp i flammer

Et voksent ektepar fikk ferieplanene sine ødelagt etter at bobilen deres begynte å brenne og ble totalskadet på Darbu i kveld.
Annonse

En bobil som sto parkert ved en adresse i sentrum av Darbu, er totalskadet i brann.

Det var klokken 20.54 at Sør-Øst 110-sentral meldte om brannen og mannskaper rykket ut sammen med politi og ambulanse.

Annonse

På grunn av at det var gassflasker i bobilen, ble det opprettet en sikkerhetsavstand på 50 meter, men det skal ikke ha vært fare for spredning til huset ikke mange meterne unna.

Ifølge vår fotograf på stedet eies bilen av et godt voksent ektepar som hadde gjort alt klart for å reise på ferietur i morgen. Den turen blir det ikke noe av. Bilen er totalvrak og alt som var pakket med er ødelagt i den voldsomme brannen.

Bilen sto parkert på en eiendom ikke langt fra Joker-butikken på Darbu. Ingen skal etter det vi kjenner til ha blitt skadet i denne brannen. Brannårsaken er ikke kjent, men det opplyses at en varmepumpe tilhørende et solcellepanel skal ha startet like før brannen. Men om dette er brannårsaken, gjenstår å se.

Klokken 21.42 melder politiet at brannvesenet fortsatt driver med etterslukking og at de oppretter sak på denne brannen i et håp om å finne en mulig brannårsak.

Vi oppdaterer med flere bilder i denne saken.

Det er ikke mye igjen av den ferdig pakkede bobilen. (Alle foto: Bjørn Erik Nebell)




Del:
Annonse