16. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Masud Gharahkhani stiller til valg og tar gjerne jobben som stortingspresident i neste periode. (Foto: Stortinget)

Gharahkhani vil fortsette som stortingspresident

Masud Gharahkhani tar en ny periode på stortinget fra 2025, melder han på sin Facebook-profil.
Annonse

Masud Gharahkhani har meddelt Buskerud Arbeiderparti at han tar gjenvalg. Den utflyttede eikværingen og nå drammenseren kunngjorde dette på Facebook nå i helgen.

Her er hele Gharahkhanis innlegg:

Annonse

Kjære alle sammen.
Angående nominasjon og stortingsvalget 2025. Jeg er privilegert som har fått tillit til å sitte på Stortinget, demokratiets hjerte, siden 2017 og det å være deres stortingspresident siden 2021. Takknemlig for de mulighetene jeg har fått og den store motiverende støtten jeg får i befolkningen.

Som dere vet er jeg utrulig glad i landet mitt Norge og sosialdemokratiet. Det som driver meg er alle menneskene jeg får muligheten til å møte i by og bygd. Etter Norgesreisene i juni har jeg som stortingspresident besøkt samtlige 19 valgdistrikt. Takknemlig!

I sommer har jeg tenkt godt, og samtidig fått masse kvalitetstid med familien. Jeg stiller meg til disposisjon for en ny stortingsperiode. Takk til flotte Buskerud valgkrets, Buskerud Arbeiderparti og alle mine partivenner som alltid har oppmuntret meg og gitt meg tillit.

Kjære alle sammen! Jeg er ikke født inn i rikdom, frihet eller demokrati. Jeg ble født inn i krig, diktatur og egoisme. Det å ha olje betyr ikke automatisk velstand for alle og en velferdsstat. Det handler om den sosialdemokratiske samfunnsmodellen. Den norske modellen. Derfor er jeg så glad i landet mitt Norge, og vil fortsette kampen for norske verdier. Kampen fortsetter for Norge, demokratiet og sosialdemokratiet, om partiet mitt vil.

Det var DRM24.no som meldte om dette først.

Del:
Annonse