19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dette er bilen til Øivind Brinchen som ble stjålet fra Holteveien i Bingen natt til tirsdag. (Foto: Privat)

Ble frastjålet bilen – har lett etter Land Cruiseren i hele dag

Øivind Brinchen i Bingen ble frastjålet sin Toyota Land Cruiser natt til tirsdag fra hjemmet sitt i Bingen. I hele dag har han lett etter bilen – uten resultat. Nå håper han at våre lesere kan hjelpe til å finne bilen.
Annonse

Toyota Land Cruiser har som kjent en svakhet når det gjelder tyveri. Tyver kan gå inn via skjermen og tyvkoble bilen slik at den starter på vanlig måte og at alarmen slås av.

Øyvind Brinchen tror det kan være profesjonelle bander som står bak også dette tyveriet. For det er ikke lenge siden Lars Rypaas ble frastjålet sin bil fra Eikernveien. Han var heldig og fant igjen bilen etter en intens leteaksjon.

Annonse

Øivind Brinchen har så langt ikke vært like heldig. Han sier til Eikernytt.no sent tirsdag kveld at de har lett etter bilen i hele dag, men dessverre uten hell. Han tror nemlig at tyvene har satt igjen bilen et sted for å sjekke om det er sporing på den slik mange biler har.

Han håper derfor å få hjelp fra våre lesere til å finne bilen, som altså er en Toyota Land Cruiser med registreringsnummer DR 82454 som ble stjålet fra Holteveien i Bingen. Som bildet viser er bilen grå.

Brinchen har også video av tyvene mens de stjeler bilen og har overlevert materialet til politiet. Saken er naturlig nok anmeldt.

Etter det vi kjenner til skal de være flere lignende biler som er stjålet i Hokksund i løpet av sist helg.

Del:
Annonse