16. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hilde Steen Bakke i Sparebanken Øst kom med en sjekk på en halv million til HIL ved mangeårige leder, Kjell Bruknapp. (Alle foto: Privat)

Storslått åpning av ny tribune på Falkbanen

Fredag kveld ble den nye tribunen på Falkbanen åpnet, med lokaloppgjør mellom Hokksund og Eiker Kvikk.
Annonse

Gjennom sommeren har det vært stor dugnadsinnsats på Falkbanen. Ledet av en gjeng ivrige ildsjeler har Hokksund IL fått bygget en tribune, med mål om å bli ferdig til hjemmekampen mot Eiker Kvikk. I går sto tribunen klar til å bli tatt i bruk.

Tribuneprosjektet har blitt kraftig støttet av Sparebanken Øst. Arrangementet startet med at sjef for bedriftsmarked i Sparebanken Øst, Hilde Steen Bakke, overrakte en gavesjekk på 500.000 kroner til leder i Hokksund IL, Kjell Bruknapp.

Annonse

Deretter ble dugnadsgjengen i Hokksund IL, med Håkon Skretteberg, Gard Ove Andersen og Sigmund Syvertsen, takket for innsatsen med trampeklapp fra tribunen.

Utenfor tribunen var det satt opp boder som solgte sportsutstyr og grillmat. Til tross for at det samtidig foregikk andre ting i byen, kom det tett opp mot 400 tilskuere på kampen.

Det var også stor aktivitet med barn som spilte fotball og lekte på uteområdene like ved Falkbanen mens kampen pågikk.

Selve kampen endte 2-0 til Hokksund etter scoringer av Ole Christian Bjerkeset Kristiansen og Jørgen Wilhelm Jeong-Min Koren.

Her ble ildsjelene Håkon, Sigmund og Gard takket for den store innsatsen.
Fra innmarsj i «spillertunnelen» med maskoter og det hele.
Det var fullsatt på det nye tribunen og i tillegg måtte folk stå langs banen. Ca. 400 hadde møtt opp til dette lokaloppgjøret som endte med en 2-0 seier til Hokksund.
Boder med salg av sportsutstyr og grillmat hører med på kampene.
Del:
Annonse