21. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her er væpnet politi i aksjon utenfor en etter hvert mye omtalt adresse i Vestfossen sentrum, hvor de også ransaket en bil. (Foto: DRM24)

Ny politi-razzia på kjent adresse i Vestfossen

(Oppdatert kl. 21.28) Onsdag kveld slo politiet nok en gang til mot adressen til den nedlagte møbelbutikken. Flere personer skal være anholdt eller pågrepet og politiet har gjennomsøkt både bygningen og en bil.
Annonse

Etter hva DRM24 og Eikernytt.no erfarer skal flere politipatruljer ha slått til på stedet, foreløpig uvisst av hvilken årsak. Det er forøvrig samme adresse som politiet tidligere i sommer gjennomførte en omfattende razzia på.

Bygningen huser både boliger og næringslokaler, og en fellesnevner er at Kevin Winnes Simensen – kjent fra politivold-saken på Kongsberg og etter hvert andre saker knyttet til organisert kriminalitet, er i eller har vært tilknyttet flere av adressene på stedet.

Annonse

Minst to personer skal være anholdt eller pågrepet av politiet i forbindelse med den aktuelle aksjonen onsdag kveld. Politiets innsatsleder hadde ikke anledning til å uttale seg til DRM24 på stedet.

Etter det Eikernytt.no kjenner til skal det også ha vært et større oppbud av politi ved Langebru Gjestegård i Hokksund. Ifølge vår tipser så det ut som om politiet lette etter noe her, men at de etter hvert reiste til Vestfossen.

Politiet har ved 20-tiden avsluttet aksjonen i Vestfossen etter blant annet å ha gjennomsøkt en bil som tilhører adressen.

Voldshendelse i Horten
Ifølge politiet skjedde aksjonen onsdag kveld i forbindelse med en voldshendelse i Horten søndag.

– En person er utsatt for vold, og det foreligger en siktelse i saken. Det er foreløpig ikke grunnlag for pågripelse, uttaler operasjonsleder i politiet Victoria Hillveg til DRM24.

Vedkommende som skal være utsatt for vold er tilsett av ambulansepersonell, men politiet ønsker foreløpig ikke å gå i detalj på hva som har skjedd og omstendighetene rundt hendelsen.

– Etterforskningen førte oss til den aktuelle adressen i Vestfossen, og det ble som følge av en risikovurdering besluttet bevæpning under ransakelsen, sier Hillveg.

Hvorvidt det er gjort noen beslag på adressen ønsker ikke Hillveg å kommentere.

– Vi har fått gjort undersøkelsene der og fått belyst det vi ønsker, og så fortsetter saken videre i etterforskningssporet, sier hun.

Ny politiaksjon mot den nedlagte møbelbutikken i Vestfossen onsdag kveld. (Foto: DRM24)
Del:
Annonse