19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vestfossen Mannskor har stilt opp i all slags vær under Jul i Parken. Men nå er det altså slutt hvis ikke andre tar tak i arrangementet. (Arkivbilde)

Kaster inn håndkleet – ber andre ta over Jul i Parken

(Artikkelen er rettet 17.08.24) Marit Rakkestad, Ingvill Holtungen Simensen og Marion K. Jacobsen kaster inn håndkleet etter nærmere 10 år med Jul i Parken i Vestfossen. Nå oppfordrer de andre til å ta over stafettpinnen.
Annonse

Torsdag kveld gikk de tre som har stått bak Jul i Parken ut på Facebook-siden «Ja til lokal virksomhet i Vestfossen» om annonserte at de ga seg som organisatorer for Jul i Parken. I fjor kunne Eikernytt.no fortelle om et populært arrangement, ny suksess og med et skikkelig vintervær.

Men nå er det altså slutt for de tre kvinnene sin del. Marion K. Jacobsen, som har vært frontfiguren for det hele, sier til Eikernytt.no nå i kveld at de har gått litt «tomme» og føler at andre kan få overta om det er noen som ønsker det.

Annonse

– Vi har holdt på med dette i ca. 10 år og kjenner at tiden er inne for å fokusere på andre oppgaver og deler av livet. Vi tre jentene har hatt det koselig sammen og kunne gjøre det slik vi ville, men nå er det altså andres tur, sier Marion.

Det var opprinnelig Erik Gulbrandsen, Heidi Baban-Olsen, Pernille Olsen og Jøran Tone som startet Jul i Storgata i 2012. Men Stein Andersen overtok som primus motor to år etter. Etter at Parken ble bygget, ble arrangementet flyttet hit med nytt navn.

Vi skrev opprinnelig at det var Stein Andersen som var primus motor og startet dette arrangementet, men det stemmer altså ikke. Vi beklager feilen og har rettet opp her.

På Facebook-siden oppfordrer de interesserte om å ta kontakt og de vil hjelpe eventuelle nye drivere av Jul i Parken med å komme i gang.

Samtidig takker de tre for at de fikk bidra til en trivelig førjulsfeiring i mange år. – Det har vært utrolig givende, skriver de.

Del:
Annonse