12. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kirsti Kristoffersen fra Vestfossen kommer med sin nye bok om fenomenet Taylor Swift til uka.

Lokal forfatter aktuell med bok om vår tids største popkulturelle fenomen

Kirsti Kristoffersen fra Vestfossen er aktuell med ny bok om vår tids største popkulturelle fenomen. - Jeg skriver bøker fordi jeg liker å skrive - spesielt for en ung målgruppe, sier hun til Eikernytt.no fredag kveld etter at forlaget sendte ut en pressemelding om saken.
Annonse

Kirsti Kristoffersen er ekspert på fankultur, og har blant annet bakgrunn fra managementet til artistene Marcus & Martinus hvor hun har jobbet med noen av Norges største tenåringsforbilder.

I likhet med millioner andre er hun også kjempefan av verdensstjernen Taylor Swift, og har nå skrevet den ultimate boken om alt en «Swiftie» kan trenge å vite om sitt store ikon. Forfatteren har dypdykket inn i fankulturen hun selv er en del av, og har blant annet vært på en av sommerens mange omtalte «Eras Tour»-konserter for å gjøre research.

Annonse

Kirsti kan med andre ord si mye vettugt om både kjendiseri og fankultur generelt, og om fenomenet «Swifties» spesielt. Hun har også et og annet å si til de som mener at den slags er noe tull.

Hun er også tidligere journalist og redaktør i tenåringsmagasinet Julia. Hun bor for tiden i Oslo og jobber som publisist og manager i Gyldendal. Som forfatter har hun tidligere utgitt Kjendis-triolgien for ungdom, som også er solgt til utlandet.

Taylor Swift av Kirsti Kristoffersen lanseres 22. august
Boken inneholder verdensstjernens biografi, en gjennomgang av karrieren og de ulike albumene. I tillegg er det funfacts, sitater og rekorder. Du får vite hvordan det er å være på konsert med Taylor Swift, og kan lese om utfordringene hun har møtt og kampene hun har kjempet.

Kirsti gir også en innføring i alle Taylors små hemmelige signaler og «easter-eggs» som hun legger ut til fansen i alt hun lager.

Kirsti Kristoffersen
Kirsti Kristoffersen kommer altså fra Vestfossen, men bor nå i Oslo. Kirsti har skrevet Kjendis-trilogien: Kjendiscrush, Kjendiskjæreste og Kjendisgossip.

Slik ser omslaget til den nye boka ut. Den blir å finne i bokhandlerne fra 22. august.

Del:
Annonse