17. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dette blir en konsert med to artister med særdeles god smak da de er hverandres største fan. De kommer til Fossesholm 31. august.

Matfestivalen og Fossesholm satser stort med Bratland og Nordstoga på scenen

Eiker Matfestival og Fossesholm Herregård har valgt å satse ekstra tøft under årets arrangement. De har nå hyret inn ingen ringere enn Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga. Etter å ha gitt ut en singel i fellesskap i fjor, kommer de nå med et helt nytt album.
Annonse

«Ingenting å vera redd for» kom i fjor vår og sparket i gang et travelt år for den populære duoen. 31. august kommer de til Vestfossen og Fossesholm Herregård, hvor de skal holde en utekonsert med låter, blant annet fra sitt nyeste album «Langt heimafrå».

Dette er ei plate som er spilt inn i Irland med Atlanterhavet rett utenfor studiovinduene. Det er nå 10 år siden duoen spilte inn plata «Heimafrå» til stor begeistring for egne fans og duen antyder at de nok kan komme til å spille en del låter som har «hvilt en stund».

Annonse

Siden de spilte inn plate sammen sist, har Ingebjørg Bratland blitt en av de største artistene i Norge, mens Odd Nordstoga har fortsatt å levere en rekke med album som har falt i smak hos både kritikere og publikum.

Når de to nå slår seg sammen i en konsertturne, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven begge er vokst opp med. Men musikken deres når likevel langt utover fjellheimen i Vinje.

Uansett hvor du kommer fra, kan de love at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» med denne duoen på scenen.

De to artistene ønsker velkommen til en morsom og stemningsfull akustisk konsert på Fossesholm.

Del:
Annonse