12. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her er det mye brukt, men fullt ut brukbart, som skal selges.

Stor oppslutning om Barnas Marked på Ormåsen

FORENINGER: Søndag 18. august arrangerte Ormåsen Grendeutvalg nok en gang Barnas marked. Kl. 12 samlet voksne og barn seg på parkeringsplassen utenfor Rema 1000.
Annonse

Til stor glede var det mange som møtte opp, og det ble stort engasjement fra barnas side ved å bytte, selge og gi bort leker, bamser, skolesekker, klær etc.

Et slikt arrangement er sosialt, skaper samhold og det er til stor glede for barna her oppe.

Annonse

– Vi er et lite samfunn, men det vokser stadig. Nå har vi bikket 2.000 innbyggere og en stor andel er barnefamilier. Det er derfor viktig å dra i gang noe som engasjerer familier her oppe for å samle innbyggerne, gi rom for å skape bekjentskap og komme i kontakt/ prat med de man kanskje ikke ellers prater så mye mer, sier Kristin Halleland i Grendeutvalget.

Det var stor iver blant barna. De ble straks opptatt av å sette opp tingene sine pent, og var ivrige med å forhandle ting de ønsket å bytte bort eller kjøpe. Vi ser at dette er noe alle setter pris på og som Grendeutvalget kommer til å fortsette å arrangere jevnt fremover.

Selv om det er mange barnefamilier som bor her oppe er det også en stor andel ungdom og eldre som bor her. Grendeutvalget ønsker også engasjere deg i disse aldersgruppene. Det planlegges et LAN-arrangement for ungdommen i gymsalen nå i høst. Det er flere unge som har snakket om dette og gleder seg veldig.

Bildene er tatt av Rakel Callanta og Lisa Susanne Wilberg.









Del:
Annonse