12. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Marit Hval Olsen fyller 80 år i dag. Både MIF og Eikernytt.no gratulerer med dagen. (Foto: Privat)

MIF-Marit fyller åtti i dag

I dag 19. august fyller Marit Hval Olsen 80 år. MIF gratulerer av hele sitt brune hjerte med dagen.
Annonse

Marit er æresmedlem i MIF, og har vært frivillig innen forskjellige deler av idrettsforeningen i mange tiår. Som ung var hun aktiv utøver i MIF Turn, mens hun i dag fortsatt holder koken som ansvarlig for bevertning til dommere, presse og kampdelegater i forbindelse med A-lagets hjemmekamper.

Det er MIF som omtaler jubilanten på sine nettsider.

Annonse

Født inn i MIF
Hun ble født inn i en idrettsinteressert familie, for faren – Jørgen Hval – ble Norgesmester i fotball tre ganger. Han fikk i tillegg seks A-landskamper, og kunne dessuten legge til fire norgesmesterskap i bandy på toppen av fotballmerittene.

Marit var selv aktiv innen turn da hun var yngre, og utallige er de vervene hun har hatt innen denne idretten som frivillig, både i MIF og idrettskretsen. Innen fotballen har hun lagt ned utallige timer som frivillig og stått last og brast med klubben både i opp- og nedturer. Hun har også vært medlem av klubbens representantskap.

Femti år med egen salong
Av fag er Marit utdannet frisør, og drev egen salong i Mjøndalen sentrum i mer enn femti år. Ja, også innen frisørfaget og frisørenes interesseorganisasjoner tok hun på seg verv ved siden av jobben, noe som forteller om kjærligheten hun har til yrket sitt – en kjærlighet som også vi i MIF har nytt godt av opp gjennom årene.

Vi håper Marit får en flott dag sammen med familien og at vi får gleden av hennes innsats og blide åsyn også i mange år fremover, skriver klubben.

Del:
Annonse