12. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun kommer til Gamle-Hokksund og Arbeidern for å få innspill i blant annet skolepolitikken.

Kunnskapsministeren kommer til Hokksund

Onsdag 4. september kommer kunnskapsminister, Kari Nessa Nordtun til Øvre Eiker. Hun skal holde innlegg på et åpent temamøte i regi av Øvre Eiker Arbeiderparti på Arbeideren i Gamle-Hokksund.
Annonse

Møtet starter klokka 18.00 og er åpent for alle, men skole- og barnehagefolk vil nok finne dette spesielt interessant. Statsråden er forberedt til å svare ut evntuelle innspill og spørsmål.

Leder i Øvre Eiker Arbeiderparti, Lasse Haugen, forteller at partiet satser på åpne temamøter for å bringe topp-politikerne ut til folk.

Annonse

– Vi hadde nylig Hadja Tajik på besøk, og hun snakket fritt om vold i nære relasjoner. Dette var godt besøkt, og tilbakemeldingene var gode, sier han.

– Vi har trua på at åpne møter har effekt, og at det er verdifullt at innbyggere og profesjonsutøvere får et face-to-face møte med de som iverksetter og gjennomfører vedtatt politikk, sier Haugen.

– Nå får vi nok en markant politiker på besøk, som har markert seg, som ønsker endring i skolen, og som våger å sette i verk antatt virksomme tiltak for å treffe den virkeligheten elever og lærere opplever, sier han.

Haugen forteller videre at Kari Nessa Nordtun ønsker tilbakemeldinger fra folk, og i det ligger det at du som møtedeltaker gis anledning til å bringe fram det som ligger deg på hjertet.

Haugen oppfordrer videre folk til å melde seg på i forkant da det kan bli trangt om plassen. Dette gjøres ved å oppsøke arrangementet på partiets åpne facebookprofil. 

Del:
Annonse