16. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Knut Erik Knudsen fra Mjøndalen gjør det stadig bedre bak rattet i sin Renault Clio. (Foto: DPPI/Alpine Racing)

Årsbeste for mjøndøling i Frankrike

Knut Erik Knudsen fra Mjøndalen topper ikke resultatlistene, men klatrer stadig og blir gradvis bedre som fører. I helgen leverte han solide resultater.
Annonse

Det norske racingteamet TF Performance kjører denne sesongen Renault Clio Cup. I mesterskapet som anerkjennes som verdens største merkecup kjører alle med helt like biler, noe som byr opp til svært tett racing

Etter lærerike løpshelger på Hockenheim og Spa-Francorchamps var det sist helg duket for løp på den franske banen Magny-Cours, og der leverte TF Performance sesongens beste resultat.

Annonse

Fremgang
For Knut Erik Knudsen fra Mjøndalen ble det en solid helg. I det første løpet ble han nummer 14 etter å ha startet som nummer 19, og blant førerne som konkurrerer i det sentral-europeiske mesterskapet ble han nummer fire.

I det andre løpet ble Knudsen nummer 12 fra sin 16. startposisjon. Denne gangen holdt det til sjetteplass i klassen.

– Vi er fornøyd med helga, det var veldig stor progresjon fra tidligere med årsbeste på tidkjøring og i begge løpene. Bilen føltes veldig god ut å kjøre, og jeg begynner å forstå hvordan jeg skal få mest ut av bilen, forteller Knut Erik Knudsen.

Neste løp er:
R4: Barcelona – 12. – 14. september.
R5: Paul Ricard – 4. – 6. oktober

Del:
Annonse