16. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

I morgen åpner Max Burger nytt serveringssted på grensen mellom Øvre Eiker og Kongsberg langs E134. (Illustrasjon)

MAX åpner restaurant på grensen til Kongsberg

MAX Burgers åpner nå en restaurant på grensen mellom Øvre Eiker og Kongsberg. Det blir burgerkjedens åttende restaurant i Norge. På restauranten, som ligger ved siden av E134, er det plass til 244 gjester, og med åpningen har MAX skapt 40 nye arbeidsplasser i området.
Annonse

Norges åttende MAX-restaurant har rikelig med sitteplasser, 137 plasser innendørs og 107 utendørs, og ligger strategisk til ved E134 like ved grensen til Øvre Eiker når du kjører mot Kongsberg. For gjester som kommer med bil, er det gode parkeringsmuligheter og ladestasjoner, samt drive-in.

– Vi er veldig glade for å åpne enda en MAX-restaurant i Norge – det er et steg fremover for vår visjon om å bli verdens beste burgerkjede. Vi har store planer for Norge og ønsker å vokse over hele landet. Målet vårt er å gjøre MAX kjent og verdsatt, og det er en utfordring vi er mer enn klare for, sier Richard Bergfors, administrerende direktør i MAX Burgers.

Annonse

Tonje Fjellum er nytilsatt restaurantleder på MAX Kongsberg og har jobbet innen burgerkjeden i seks år. Hun er veldig entusiastisk for å ta på seg sin nye utfordring, der hun ser jobben på MAX som en opplevelse utover det vanlige. Hun verdsetter muligheten til å bli kjent med nye mennesker og utvikle seg selv både profesjonelt og personlig.

Åpningsseremonien finner sted 28. august kl. 10.00 og ledes av Richard og Christoffer Bergfors, administrerende direktør og visedirektør, sammen med restaurantleder Tonje Fjellum. Til stede under seremonien for å klippe det røde båndet er Kongsberg Idrettsforening som MAX sponser, representert av Marius Berg fra klubben.

Del:
Annonse