16. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Snorklipping og litt godt i glassene hører med til en slik åpning. F.v. ser vi Sara Ibrahim, Nina P. Olsen, Mette Nystad og Dana Andom.

Gjenåpnet etter én måned med intens oppussing

Match på Eiker Senter kunne i dag gjenåpne gitterne etter å ha vært stengt for oppussing og totalrenovering i ca. én måned. Nina P. Olsen og resten av de ansatte har fått en helt ny butikk – bokstavelig talt – og gleder seg til en ny hverdag.
Annonse

Nina og de fem andre ansatte i Match-butikken på Eiker Senter har jobbet hardt og sett fram til denne dagen hvor de kunne åpne gitterne igjen og slippe kundene inn i en helt flunkende ny butikk. Her er alt pusset opp og innredningen er ny.

Dermed ligger alt til rette for enda flere kundebesøk og økt salg, ifølge butikksjefen. Hun hadde på åpningen i dag besøk av kjededirektør Nora Eie, som takket de ansatte for tålmodigheten og innrømmet at det var på høy tid at butikken fikk en skikkelig ansiktsløftning.

Annonse

Og at Match-kjeden valgte å pusse opp nå, passet også senterleder Gry Harbu godt. Senteret gjennomgår nemlig store endringer og Eurospar skal etter hvert flytte til et stort nytt areal ved det som var hovedinngangen tidligere.

Match-kjeden hadde trommet sammen mange modeller og ledelse foran snorklippingen i dag.

I forbindelse med denne utbyggingen av senteret måtte MIX-kiosken stenge en periode, men kunne også den åpne dørene i dag på samme plass som tidligere, men med litt mindre plass – foreløpig.

Også Sko & Nøkkel Spesialisten har flyttet og funnet seg vel til rette i det nye lokaler på andre siden av senteret.

Gledet seg lenge
Nina P. Olsen har sett fram til denne dagen lenge. Men det har vært mye jobbing fra de stengte butikken 3. august og fram til nå. Nå håper hun at omsetningen skyter i været og at de generelt vil dra nytte av den oppgraderingen som senteret er gjennom.

Kjededirektør i Match, Nora Eie (t.h.) sammen med butikksjef på Eiker Senter, Nina P. Olsen. Begge strålte og var godt fornøyd med resultatet av oppgraderingen butikken har vært gjennom den siste måneden.

Match har rundt 11 mill. kroner i omsetning i året og går ifølge butikksjefen bra. Men med en ny og tiltalende butikk det er lagt ned mye penger i, sier det seg selv at de satser på flere kunder og høyere salg. Butikken har hatt en økning hvert eneste år under Ninas ledelse.

Her er alt nytt – fra gulv til tak og det er ikke spart på så mye. Se seks ansatte har fått en helt ny hverdag med denne oppgraderingen.

Stengte 1. juli
MIX-kiosken måtte stenge dørene allerede 1. juli da det var usikkert hvordan de skulle løse adkomsten mellom senteret og Hageland. Tirsdag denne uken kunne de imidlertid starte opp igjen med forberedelser til dagens åpning hvor også Norsk Tippings systemer spilte på lag.

Det er tydelig at kiosken og tilbudet her var savnet og senteret gjorde det de kunne for å få butikken i gang igjen.

Litt mindre enn normalt, men gjenåpnet er den i håp om bedre plass når utbyggingen av senteret er ferdig.

Utbygging etter planen
Som tidligere omtalt i Eikernytt.no, skal senteret utvides med ca. 1.800 kvadratmeter for å gi plass til en ny Eurospar-butikk på framsiden av senteret der hovedinngangen var. Grunnarbeidene pågår fortsatt, men i løpet av vinteren og tidlig vår skal bygget stå ferdig til overtakelse for Spar-gruppen. De skal så innrede og bygge butikken opp igjen før åpning mest sannsynlig i mai.

Ifølge senterleder Gry Harbu er det flere som har fått forståelsen av det det kommer en helt ny butikk her, men det stemmer altså ikke. Eurospar skal flytte og får omtrent det samme butikklokalet de har i dag.

Hva som så skal skje med lokalene som matbutikken disponerer i dag, er ikke helt klart, men eierne har flere planer som skal gjøre senteret enda mer attraktivt for både lokale og tilreisende kunder.

– Vi har en litt krevende tid foran oss med utbyggingen, men er glade for at alle butikkene nå er åpne igjen og at handelen går som normalt selv om den gamle hovedinngangen er borte. Vi har også fått åpnet en ny parkeringsplass med 170 P-plasser og det er omtrent det samme som forsvinner med nybygget, sier Gry Harbu.

Senterleder Gry Harbu kunne i dag ønske velkommen til Eiker Senter med alle butikkene i full drift igjen. Det ble feiret med bløtkake til besøkende.
Del:
Annonse