17. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra venstre: Trener Rune Vigdal Hæg, Ludvig Hildonen, Agnes L. Bermingrud, Tuva Wium Fjellheim, Celine Kvam Saghaug og Alma L. Bermingrud.

Vellykket svømmestevne og gode resultater i Hokksund

Øvre Eiker Svømmeklubb arrangerte stevne i helgen med godt oppmøte og gode resultater. Det var flere av svømmernes første gang på stevne, men de gjennomførte med glans og trenerne er super-stolte.
Annonse

– Vi kan være kjempefornøyde med første stevne av sesongen med mange gode personlige rekorder og flere av svømmerne har tatt et steg til et nytt nivå. Å se svømmerne som aldri har vært på stevne før svømme så godt under nye og spennende omgivelser gjør meg veldig stolt» sier trener Rune Vigdal Hæg.

Trener Ronny kan si seg enig og er imponert av svømmernes resultater og fremgang.

Annonse

– Alle svømmerne ligger godt an så tidlig i sesongen og gjør gode resultater til tross for mye sykdom de siste ukene», sier han.

– Våre yngste svømmere er mellom 9 og 10 år og tar utfordringen med åpent stevne på strak arm og gjør meg veldig stolt over å være treneren deres. Selv om de er nervøse for sin første gang svømmer de så godt de kan og det er alt vi kan forvente av dem, fortsetter Rune.

– Vår yngste svømmer, Mia, født i 2015, svømte 100 meter fri som er en veldig krevende øvelse mange av de eldre venter med til de har fått mer trening, men hun svømmer bedre enn noen gang og fullfører med en sterk tid, skriver klubben til Eikernytt.no.

Øvre eiker svømmeklubb ser nå frem til noen flere uker med god trening og forberedelser til neste konkurranse.

Last ned hele resultatlisten HER

Fra venstre: Aleks Chmura, Gustavs Laurins, Oscar Haverstad, Trygve Svensrud og Leah Saglien Andersson.

Del:
Annonse