20. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Rektor Sveinung René Røyland får besøk av Gharahkhani på den nye utescenen som nå endelig har fått tak over seg. (Foto: ØEK)

Stortingspresidenten med på skolefeiring i Skotselv

Skotselv skole feirer 100 år i år med stor fest 25. september. Her blir det alt fra sang og utstillinger, til hilsen fra ordføreren og stortingspresident og tidligere elev, Masud Gharahkhani.
Annonse

Skotselv skole og rektor Sveinung René Røyland, inviterer alle foresatte, besteforeldre og søsken til stor 100-års fest onsdag den 25. september mellom kl. 17.30 og 19.30 på skolen.

– Vi ønsker spesielt velkommen til deg som er tidligere lærer eller ansatt på Skotselv skole. Det blir et variert og spennende program. Lærere og elever blir kledd opp i gamle antrekk, og vi oppfordrer alle gjester til å gjøre det samme, sier Røyland.

Annonse

FAU står for salg av pølser, kaker, kaffe og loddsalg. Det blir gamle aktiviteter som hestesko-kasting, hoppe strikk og kaste på stikka.

– Vi får storfint besøk av stortingspresidenten som hadde sin oppvekst i Skotselv og var elev på Skotselv skole. Ordføreren i kommunen har også meldt sin ankomst, forteller rektoren.

Hele denne uka skrur skolen tida 100 år tilbake, og driver skolen slik de gjorde da. Her blir det linjegymnastikk, utenatlæring, tavle og kritt, leksehøring, salmesang, og kanskje får elevene prøve skammekroken?

– Dette blir en annerledes uke som elevene vil huske lenge, sier rektor Sveinung.

Det blir også en høytidelig åpning av den nye utescenen i forbindelse med festen. I tillegg består programmet denne ettermiddagen og kvelden av Skotselv-sangen, sang av 1. til 4. trinn og selvsagt en hilsen fra Masud Gharahkhani.

Underholdning ved Morten Helgestad står også på plakaten sammen med en rundtur på skolen hvor diverse utstillinger laget av elevene kan tas nærmere i øyesyn. I tillegg blir det ulike aktiviteter ute og ikke minst kåring av kveldens beste antrekk – utført av 10. klasse elevene ved skolen.

Del:
Annonse