17. oktober 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vestfossen kunne smile bredt for å bli seriemestere. (Fotos: Andreas Aronsen/VIF Media)

VIF gruset Stoppen 14-1 og ble seriemestere

Vestfossen spilte lørdag mot Stoppen i mennenes 4. divisjon i Buskerud. Det var knyttet stor spenning til oppgjøret, da Vestfossen kunne bli seriemestere allerede før den siste serierunden.
Annonse

Vestfossen vant til slutt 14-1 over Stoppen. På scoringslisten noterte Wilfried Zamble seg med fem scoringer, Fredrik Hennum med fire scoringer, Fredrik Smeby og Prince Monga med to scoringer og Emirhan Sari med én scoring. I tillegg scoret Jonas Nævra Semb for Stoppen i det 83. minutt.

Vestfossen ble med seieren seriemestere i 4. divisjon for menn 2024, allerede før den siste serierunden mot serietoer Hallingdal. Etter at Hallingdal tapte mot Konnerud og Svelvik ble trukket ut av divisjonen av kretsen, etter å ha to kamper de ikke har møtt opp i, kan Vestfossen være sikre på at de får spille kvalikkamper mot vinneren av 4. divisjon i Telemark.

Annonse

Hvem motstanderen til Vestfossen blir, er fortsatt ukjent, da tre lag kjemper i toppen. Dette gjelder Pors 2, Urædd og Storm. Der leder Pors 2 (38 poeng) med tre poeng på Urædd (35 poeng). Strom er hektet av med sine 32 poeng, men kan i teorien være motstanderen til VIF hvis de andre lagene taper sine resterende kamper. Alle lagene har spilt 17 kamper.

Spillerne smitte bredt underveis i kampen. Her etter en av de fem scoringen til Wilfried Zamble.

Rørt trener
Det var en rørt Hichem «Hicci» Bekkaoui som møtte Eikernytt.no etter kampen. Han var stolt over laget sin prestasjon i kampen, men også gjennom hele sesongen:

– Første etappe er unnagjort, og vi har gitt oss selv muligheten til å spille om opprykk. Vi har jobbet knallhardt med dette i to sesonger nå. Det er nå vi får første kvittering for arbeidet som er lagt ned.

«Hicci» legger fokus på at kampene denne sesongen ikke er ferdig, og at målet fortsatt er et opprykk til 3. divisjon:

– Der er nå på oppløpet det gjelder, og vi er ikke helt fornøyde enda. Vi er heller ikke ferdig med der harde arbeidet enda.

Han avslutter iskaldt: – Vi tar ikke ferie før i desember.

Vestfossen har nå en kampfrihelg, ettersom Svelvik ikke er i serien lenger. Det gjør at Vestfossen sin neste match er hjemme mot Hallingdal i RVS Parken. Kampstart er klokken 15.00.

En rørt Hichem Bekkaoui etter kampen.
Spillerne fra kampen sammen med støtteapparatet til stede under kampen.
Del:
Annonse