17. oktober 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her ser vi Torunn Braaten, Inger Varmo, Berit Grøsland fra Hokksund Sanitetsforening og elev Oliver Andersen med sjekken på 10.000 kroner. (Foto: Privat)

Takket for all støtten til årets Toleransereiser – på Krukekollen

Sist fredag gjennomførte kull 2009 ved Hokksund Ungdomsskole «Bedrifter til topps» som en takk for all støtten de har fått fra lokale sponsorer til årets Toleransetur.
Annonse

Med vimpler og reklame fra lokale bedrifter og foreninger som har gitt støtte til årets toleransereise i form av pengegaver, gikk de sammen med kullets lærere til toppen av Krukekollen.

Turen gjennomføres i år i uke 44, og det var spente og forventningsfulle ungdommer som ønsket å gjøre stas på sponsorene sine. Turen og forberedelsene gir ungdommene verdifull kunnskap om toleransearbeid, og de har stått for flere dugnader i året som har gått for at alle skal få komme på tur.

Annonse

De skal besøke konsentrasjonsleirene og Berlin by, og gjennom å se og oppleve disse stedene sitte igjen med mer forståelse og et minne for livet. Kullet fikk overlevert en sjekk med 10.000 kroner fra Hokksund Sanitetsforening, som stilte denne fredagen med tre medlemmer.

Alle elvene og lærerne på toppen av Krukekollen for å vise sin takknemlighet for pengegavene de har fått slik at alle kan reise på Toleransereise.
Del:
Annonse