19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bibliotekene i Øvre Eiker kan friste med en rekke arrangementer denne høsten.

True crime, vinsmaking og presidentvalg på biblioteket

Høstens arrangementsprogram er klart på Øvre Eiker bibliotek. Her kan du blant annet få med deg spennende foredrag, interessante forfatterbesøk og gode konserter.
Annonse

I september kommer Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen til biblioteket med et høyaktuelt foredrag om høstens presidentvalg i USA. Som tidligere korrespondenter, deler de sine tanker med oss om det de kaller et skjebnevalg.

Samme måned kan du også få med deg et spennende forfattermøte med tre av de mest leste serieforfattere. Christin Prøis, Stine Langtangen og Irene Zupin skriver alle serieromaner fra nærområdet, og har en stor leserskare.

Annonse

Hva har de til felles? Og hvordan jobber de frem seriene sine? Vi møter dem i samtale med bibliotekets egen bokbader, Anne Gina Sveaass.

Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen kommer til biblioteket med et høyaktuelt foredrag om høstens presidentvalg i USA

Er du mer interessert i sjangeren true crime, kan du få med deg Odd Myklebusts historiske foredrag om lensmannsmordene i 1932. 

På konsertfronten kan biblioteket senere i høst friste med blant annet Jørn Hoel, Stavanger-bandet Elle melle og Gisle Børge Styves orkester. Det er også mulig å delta på vinsmaking med sommelier Knut Bjørnar Asphol og sanger Stine Hole Ulla.

Programmet i sin helhet kan du lese på bibliotekets egne nettsider, eller du kan plukke med deg et program neste gang du er innom.

Gisle Børge Styves orkester er også ettertraktet og blir å finne i høstens program for biblioteket i Hokksund.

Arrangementer på Skotselv og Fiskum
Denne høsten har biblioteket også økt arrangementsantallet på filialene i Skotselv og på Fiskum.

Her blir det minikonserter med Kate Gulbrandsen og Aleksander Kristoffersen under navnet Akustisk onsdag, samt spennende foredrag om fremtidsfullmakt, vottestrikk og tømmerfløting. En hyllest til visesangeren Trygve Hoff er allerede utsolgt.

Kate Gulbrandsen og Aleksander Kristoffersen vil også gjester bibliotekene i høst.
Del:
Annonse