19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var her på Bjørgs Cafe at det var et nytt innbrudd nå i kveld. En mann er anholdt – mistenkt for å stå bak. (Foto: Google)

Nytt innbrudd på Bjørgs Cafe i Hokksund

Natt til i dag ble en mann i 30-årene tatt for å ha tatt seg inn gjennom et vindu i Bjørgs Cafe på Hokksund Stasjon. Nå i kveld har det vært nok et innbrudd på stedet.
Annonse

Det var et vekterselskap som meldte om at alarmen igjen gikk på Bjørgs Cafe i Hokksund klokken 21.18 i kveld.

Vekteren kunne se bevegelse på kamera. Politiet rykket ut til stedet og fikk kontroll på en person som kom fra området. Lokalene er sjekket ut og tomme for folk. Patruljen gjør videre undersøkelser på stedet.

Annonse

Patruljen melder om et vindu til lokalet som er brutt opp. De ser igjennom bilder fra kamera for å sjekke opp mot personen som ble anholdt.

Nattens innbruddstyv ble beskrevet som en «gammel kjenning» av politiet og var altså en mann i 30-årene. Han var dessuten ruset da han krabbet gjennom et ulåst vindu og fikk med seg noe kontanter og drikkevarer. Både penger og drikkevarer, samt annet tyvegods ble funnet i nærheten og levert tilbake til de rettmessige eierne.

Klokken 22.21 melder politiets operasjonssentral at personen som ble anholdt er dimittert. Vekter og innehaver er på stedet. Det er stjålet brennevin og kartonger med røyk fra stedet. Sak vil bli opprettet.

Del:
Annonse