19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vinsmaking og underholdning til den nette sum av 549 kroner på biblioteket i Hokksund.

Musikalsk vinsmaking på biblioteket

Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige på Øvre Eiker bibliotek torsdag 5. september. Musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer kunnskapen om vin og musikk for å gi gjestene en helt unik opplevelse.
Annonse

På denne vinsmakingen får du lukte, smake og drikke god vin mens du hører gode historier med vinfakta, ispedd stemningsfull og levende musikk. Fra aromaen i glasset blir publikum med på historien og vinens reise.

Til slutt kan vinen nytes til en italiensk arie, en fransk vise eller klassisk gitar. Knut Bjørnar kombinerer to av sine lidenskaper gjennom å være både gitarist og vinkjenner. Han har spilt for mange artister i inn- og utland og har produsert over 500 utgivelser. Han har vunnet Spellemannpris, og utgitt åtte egne album. I tillegg er han sommelier og vinjournalist i Romerikes Blad.

Annonse

Denne kvelden har Knut Bjørnar med seg en sangstemme av de sjeldne: Stine Hole Ulla har vunnet Norske Talenter på TV2. Hun har spilt inn album med KORK, og samarbeidet med artister som KYGO og Ole Edvard Antonsen. Denne kvelden blir hun med og fortryller oss med sin fantastiske stemme.

Biblioteket i Hokksund ønsker velkommen til en musikalsk vinkveld mellom bokhyllene.

Torsdag 5. september.
Inngang kr 549,-.
Arrangementet starter kl. 19.00.

Stine Hole Ulla og Knut Bjørnar Asphol kombinerer vinsmaking med sang og musikk.
Del:
Annonse