19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kantina på Eikertun er nærmest full hver gang det er Syng med oss i regi av Lions Club Øvre Eiker. (Foto: Privat)

Fullt hus og stor sangglede da Syng med oss startet etter ferien

FORENINGER: Tirsdag 27. august ble første Syng med oss etter ferien gjennomført. Vanligvis må sanggleden og ikke minst sangstemmen gå seg litt til utover høsten, men denne gangen var det fullt hus og stor sangglede allerede fra første samling.
Annonse

Lions arrangerer Syng med oss siste tirsdag hver i måned i kantina på Eikertun og i snart 30 år har disse kveldene samlet både beboere på Eikertun og hjemmeboende som er glade i sang og musikk.

Her blir sangen ledet av forsanger og fullt band som gir god støtte til alle deltakerne. Det er med et glimt i øyet sagt at dette er det største koret i Øvre Eiker. Også denne siste tirsdagen i august var 50 – 60 sangglade mennesker samlet og koste seg med sangen og musikken og ikke minst vaflene og kaffekoppen som blir servert midt i programmet så stemmebåndene kan få hvile litt.

Annonse

I disse pausene blir det også underholdt med litt visesang fra bandet. Musikken som synges på Syng med oss er i stor grad gamle og kjente melodier som de fleste nikker gjenkjennende til. I høst har Lions satt sammen sanger og trykket et nytt sanghefte for Syng med oss formålet. Her finnes en viss fornyelse fra tidligere selv om mange av de gamle kjenningene også er med. I det nye sangheftet finnes sågar noen sanger med Engelsk tekst, så nå går Syng med oss også internasjonalt.

Neste Syng med oss er tirsdag 24. september. Vi starter kl. 17.30 og arrangementet er åpent for alle. Stor sats for alle som er glad i musikk og stor stas for arrangøren som kan bli grepet av å se og høre den virkningen musikk ser ut til å ha på eldre og kanskje litt svekkede gjester.

Del:
Annonse