19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Oliver sammen med venner og familie på Eiker Kvikk mandag kveld da de viste Norske Talenter på storskjerm. (Alle foto: Privat)

Det kokte da Oliver ble vist på storskjerm på Eiker Kvikk

Ni år gamle Oliver Olsen Strehlin fra Hokksund stilte mandag kveld opp i Norske Talenter og er videre i konkurransen. Venner og familie hadde samlet seg på klubblokalet til Eiker Kvikk og her var det stor jubel for ni-åringen.
Annonse

Årets sesong av Norske Talenter på TV Norge startet mandag kveld. Oliver fra Hokksund var med i første program og det satte både ham og venner og familie stor pris på. Mellom 60 og 70 hadde nemlig samlet seg på klubbhuset til Eiker Kvikk på Røren for å se programmet og Oliver synge på TV-programmet.

– Fy faen for en kveld! Eiker Kvikk rant over med folk. Helt vilt. Vi er overveldet og rørte over denne kvelden, sier mamma Kristin til Eikernytt.no.

Annonse

Nå venter neste runde med dommerpanel på plass. Dagen sending var fra audition i våres. Det hersker derfor stor spenning til hvordan han klarer seg gjennom neste runde. Det er ventet at han kommer på skjermen i løpet av september.

Her ser du noen bilder fra samlingen på Eiker Kvikk mandag kveld.

Mellom 60 og 70 små og store hadde samlet seg på Eiker Kvikk mandag kveld for å se opptredenen til Oliver på storskjerm.
Her følger de nøye med på sendingen etter å ha fått litt snop og drikke.
Del:
Annonse