19. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Marte Roa Syvertsen fra Hokksund er lege og forsker og kan mye om demens og hvordan hjernen påvirkes i eldre alder. (Arkivbilde)

Nytt stormøte i regi av demensforeningen i Øvre Eiker

(Oppdatert kl. 21.40) Øvre-Eiker Demensforening arrangerer også i år et stormøte om demens. I fjor var det ca. 250 personer som møtte opp og vi håper det kommer mange i år også. Det er et viktig tema. Møtet arrangeres i samarbeid med helse og velferd og Nasjonalforeningen for folkehelse.
Annonse

Denne kvelden vil du få informasjon om de nyeste fremskrittene innen demensforskning. Det er også i år lege og forsker Marte Roa Syvertsen som holder foredraget. Møtet er i festsalen på rådhuset 23. september og begynner kl. 18.00.

– Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å komme, så foredraget er gratis, vi serverer også kaffe og kake. I fjor var det fullt i festsalen og vi håper på like mange i år, sier Monica Stølen på vegne av Øvre Eiker Demensforening.

Annonse

De vil i løpet av kvelden selge lodd så du oppfordres til å ta med kontanter, eller kunne bruke Vipps.

– Foreningen har nå over 50 medlemmer, men vi har god plass til flere. Vi ønsker oss både aktive og passive medlemmer, sier Stølen.

Her et bilde fra dagens stand på Eiker Senter. Her ble det vervet flere nye medlemmer og gitt informasjon om Øvre Eiker Demensforening. På bildet står Liv Ragnhild Grøndal og Kjell Bjørndalen som er aktive styremedlemmer i foreningen.
(Foto: Hilde Fjukstad)

Øvre Eiker Demensforening har akkurat startet en kafé. Første onsdag i måneden på Arbeideren, fra 11.00-13.00. Kafeen er åpen for alle bygdas innbyggere som hjertelig velkommen. Her er foreningen behjelpelig med transport.

Innunder Øvre Eiker Demensforening har de også et nystartet «Demenskor» og dette blir det også litt informasjon rundt.

Det var full festsal under stormøtet i fjor høst. Øvre Eiker Demensforening håper at like mange kommer i år også for å få med seg det siste innen demensomsorgen i Øvre Eiker og ellers i tillegg til å ha en hyggelig kveld sammen med andre likesinnede. (Arkivbilde)
Del:
Annonse