25. september 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund Byteater med ny revy med det kryptiske navnet «Det kunne vært verre». Se saken for alle navnene.

Ny Hokksund-revy: «Det kunne vært værre»

Nå nærmer det seg med stormskritt: Årets utgave av Hokksund-revyen. I år med tittelen «Det kunne vært værre». Hokksund Byteater blåste liv i en vel 30 år gammel revytradisjon i Hokksund i fjor høst og vil gjenta suksessen i år med delvis nytt og forsterket mannskap.
Annonse

Etter fjorårets store suksess er altså gjengen i Hokksund Byteater godt i gang med innspurten til årets revy. Og det øves og terpes slik at alt skal sitte til de to forestillingene andre helgen i oktober.

Ensemblet i år består blant annet av fire «gamle travere» fra Høstrevyen i Drammen. Sammen med gode sangere og skuespiller fra Vestfossen mannskor og den tidligere grunnstammen i Hokksund Byteater som alle kjenner godt fra før, lover dette bra for årets forestillinger.

Annonse

Med profesjonell instruktørhjelp fra dramatiker og skuespiller Liv Aakvik fra blant annet Tramteateret, er denne gjengen nå superklare for å vise Øvre Eikers befolkning hva de har på lur denne gangen.

Det er ikke bare på Arbeidern det er høyt under taket, det er det også i Hokksund Byteater. Det er derfor uvisst hva som blir presentert fra scenen i festsalen på rådhuset denne gangen.

Det er som i fjor kun to forestillinger – fredag 11. og lørdag 12. oktober. Kvelden begynner med matservering for dem som ønsker det – går over til en skikkelig lokalrevy for så å ende med musikk og dans fram til midnatt i regi av det lokale bandet Kaptein Morgan.

Mat og billetter må bestilles på forhånd og det kan du gjøre enklest gjennom Facebook-arrangementet med denne adressen: https://www.facebook.com/events/8363001870413324

Fellesbilde
Foran fra venstre: Bjørn Harald Hansen, Liv Aakvik og Jan F Pedersen.

I midten: Elin Støa (t.v.) og Vilde Ronge Andersen.

Bak fra venstre: Morten P. H. Ruud, Reidar Bjørkli, Tore Holth, Gunnar Løvås, Vidar Bakken, Oskar Nikolai Lilleås, Ellen Marie Vea, Arild Bakke Hansen, Mette Lokshall og Eva Nordby.

Del:
Annonse