17. oktober 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kommende helg er det kunstutstilling i regi av Eikermalerne. Dette er årets store høydepunkt for de glade amatørmalerne.

Ny utstilling fra Eikermalerne på Aker Gård

Nok en gang inviterer Eikermalerne til utstilling på Aker Gård i Hokksund. Her kombineres malerglede og lokal kreativitet og én gang i året stiller de ut og selger bilder for å finansiere hobbyen sin.
Annonse

Hver eneste uke møtes medlemmene i malerklubben til felles maletid og ikke minst sosialt samvær på Aker Gård. Her får de utløp for gleden av å male bilder og ikke minst sin kreativitet.

Lerretene fylles opp med vakre farger og nye motiv skapes underveis.

Annonse

– Nå er tiden kommet for maleklubbens høydepunkt, vår egen høstutstilling. Fjøsdøra er åpen, vafler steikes og kaffen er klar, sier mangeårige medlem og primus motor, Torunn Hæg.

Hun legger til at alle veggene er fylt med maleriene våre, store og små, varierte motiv, noen abstrakte, andre naturalistiske. Alle skapt med maleglede, iver og glød.

Eikermalerne håper selvsagt at mange tar turen innom Aker Gård i Hokksund i løpet av den kommende helgen lørdag 12. og søndag 13. oktober. Åpningstiden begge dager er kl. 11 – 17. 

Aker Gård ligger i enden av denne flotte alleen når du tar av fra Voldstadveien som går mellom Hokksund og Vestfossen.
Del:
Annonse