17. oktober 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Else Kåss Furuseth på podiet i fjor med småfrekke kommentarer og lite flatterende bilder av seg selv på storskjermen. Men folk elsket det.

Else Kåss Furuseth gjør «comeback» på mannekengoppvisning

Det var en morsom og småfrekk Else Kåss Furuseth som var «hovedattraksjonen» under Lions årlige mannekengoppvisning i festsalen på rådhuset i oktober i fjor. Hun bød virkelig på seg selv med selvironi og småfrekke kommentarer. Ingenting tyder på at det blir annerledes i år den 21. oktober.
Annonse

– Else Koss ønsket å komme tilbake til oss. Hun elsket Hokksund-publikummet. Vi lager jo disse arrangementene for å tjene penger slik at vi kan gjennomføre alle de gode aktivitetene våre. Vi vil også gjerne være med på å gjøre Øvre Eiker til en god kommune å bo i.

Det sier Toril Bottegård som har vært ansvarlig for Lions mannekengoppvisning gjennom en årrekke.

Annonse

Mandag 21. oktober byr hun nok en gang inn til mannekengoppvisning i festsalen på rådhuset i Hokksund. Her får vi altså se og høre Else Kåss Furuseth som både holder et innslag og som leder selve mannekengoppvisningen slik hun gjorde i fjor.

Lokale butikker stiller opp med det siste innen mote på både klær, frisyrer, briller, blomster og velvære. Her er det nok å ta av. Dørene åpnes kl. 18.15 og selve showet starter kl. 19.00. Det gjelder å være ute i god tid hvis du ikke allerede har kjøpt deg billett. Det viser tidligere erfaring.

– Internasjonalt har Lions ungdom som satsningsområde, og det har også vi. I tillegg satser vi også på de eldre, psykisk utviklingshemmede, i det hele tatt de som har utfordringer i livet. Vi er en svært aktiv klubb, men vi trenger flere hender og kreative hoder då vi kan lage mer hygge og være mer til nytte for bygdas befolkning, sier hun og oppfordrer alle med litt tid til overs om å ta kontakt.

Og at mannekengoppvisningene og andre arrangement i regi av den lokale Lions-klubben er populære, er det mange eksempler på. Under mannekengoppvisningene de siste årene har det vært mildt sagt trangt om plassen i festsalen på rådhuset.

Det forventes også i år selv om det nå er inngangspenger slik det også har vært med kjendiser som konferansierer og foredragsholdere tidligere år. Men her stiller eikværingene opp og får med seg en god latter i tillegg til en sosial kveld på «byn».

Del:
Annonse