17. oktober 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En skikkelig maskot hører med på slike arrangement. Skolesjef Anne Kristin Svendsen tok jobben, her sammen med Beate Sollie og styrer i barnehagen, Wenche Rustand. (Fotos: Privat)

Spleis og aktiviteter på Ormåsen barnehage for årets TV-aksjon.

Barnehagen på Ormåsen vil gjøre en forskjell i forbindelse med årets TV-aksjon. I dag arrangerte de fotballkamp mellom ansatte og foreldre samt etablerte en Spleis som til nå har samlet inn 15.526 kroner pr. onsdag kveld.
Annonse

I år ønsker vi å støtte årets TV aksjon. Årets aksjon går til barnekreftforeningen som skal etablere familiehus ved fire store sykehus, blant annet Oslo universitetssykehus. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen mens barnet får behandling.

Det skriver barnehagen på Ormåsen i sin invitasjon til dagens arrangement.

Annonse

De inviterte foreldre, søsken, besteforeldre og andre bekjente til en trivelig ettermiddag sammen for å gi vårt bidrag Barnekreftforeningen. Det ble gjort gjennom en fotballkamp mellom foreldre og ansatte. Foreldrene organiserte kakebaking og barnehagen vartet opp med natursti og rebus for hele familien.

Den lokale Rema 1000 butikken sponset det hele med frukt til arrangementet og håpet fra barnehagen var at alle ga et valgfritt beløp til aksjonen. Og det kan se ut til at oppfordringen har gitt frukter med vel 15.500 kroner på Spleis-kontoen allerede.

Ønsker du å bidra til denne Spleisen fra Ormåsen barnehage er nettadressen denne:
https://www.spleis.no/project/385831

Beate Sollie fra styret i Buskerud Barnekreftforening er glad for initiativet til Ormåsen barnehage og alle bidragene derfra.

Del:
Annonse