23. oktober 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Else Kåss Furuseth måtte ha seg litt kaffe og kake etter å ha kjørt første del av mannekengshowet på vel 45 minutter.

Fullt hus for Else Kåss Furuseth og Lions mannekengoppvisning

Som i fjor, trakk Else Kåss Furuseth, fullt hus og vel så det under årets mannekengoppvisning i regi av Lions i Øvre Eiker. Festsalen i rådhuset var mildt sagt fullsatt.
Annonse

Artig og småfrekk og ikke minst full av selvironi. Slik kan vi beskrive Else Kåss Furuseth når hun for andre gang gikk på scenen i festsalen i Hokksund. Hun sparte ikke på så mye og ga et forholdsvis godt voksent publikum en god dose av det meste – ofte med en litt småfrekk snert. Og det setter selv godt voksne damer pris på – for dem var i klart flertall i går kveld.

– Når Toril ringer og spør er det bare en ting å gjøre – det er å si ja og komme seg til Hokksund, sa Else Kåss.

Annonse

Hun har gjennom fjorårets opptreden og flere andre besøk, med blant annet salg av sine rosa crocs, blitt en «Hokksund-venn» og ser ut til å trives godt i dette selskapet. Ikke minst gjelder dette Trygve Nilsen som hvert år stiller opp på det meste som Else kaster mot ham.

Etter et aldri så lite show fra Else Kåss sin side var det tid for mannekengoppvisning med en lang rekke mannekenger fra lokale butikker. Så mange antrekk skulle vises at det måtte gjøres i to porsjoner. I tillegg til klær av ulikt bruksområde var det sko, briller og annet tilbehør for høsten og vinteren. Også byens frisører stilte opp med styling og sminke for at modellene skulle se så bra ut som mulig.

Mannekengoppvisningen i regi av Lions Club Øvre Eiker er nå blitt så populær at det var rift om billettene og i grunnen utsolgt en god stund før mandagen. Konseptet med inngangspenger der show og mat er inkludert ser ut til å være en suksessfaktor. At vinglassene i tillegg er hyggelig priset, gjør ikke stemningen noe dårligere utover kvelden.


Trenger flere medlemmer
Toril Bottegård har hatt ansvaret for mannekengoppvisningen i en årrekke, og sto først på scenen også i går. Hun kunne fortelle om en klubb med stor aktivitet, men som hadde enda større ambisjoner for hva de kunne og ville tilby befolkningen i Øvre Eiker. Men for å nå disse målene trenger hun og de andre medlemmene i klubben, flere mennesker.

Hun oppfordret derfor publikum i salen til å melde seg som frivillige og bli en del av det sosiale nettverket som Lions er.

Toril Bottegård er sjef når det gjelder mannekengoppvisningen og oppfordret folk til å bli med i klubben. For ambisjonene er større enn det medlemsmassen tilsier nå.
Else Kåss Furuseth i god driv på scenen og veldig opptatt av fotografene som ville sikre seg noen fine bilder.
Else trakk fullt hus i festsalen i går kveld. Og de fikk valuta for pengene – både i form av show, motevisning og servering.
Trygve Nilsen og Else Kåss ser ut til å ha fått et nært forhold som de kan spøke med.
Loddsalg er en viktig inntektskilde for Lions og arbeidet de gjør. Og her manglet det ikke på kjøpevillige eikværinger.
Den årlige mannekengoppvisningen er blitt et sosialt samlingspunkt for mange.

Del:
Annonse